امروز در بسیاری از نقاط افرادی زیادی در بین جامعه دامداران به مزیت های نگهداری دام به صورت بسته آگاه شده اند و تمایل دارند شیوه نگهداری از دام های زنده خود را به این صورت تغییر دهند . با توجه به اینکه مصرف علوفه بخش مهمی از هزنیه های نگهداری دام به این شیوه را تشکیل می دهد ، به دامداران توصیه می شود در جهت بهبود سطح جیره غذایی مصرفی دام های خود توجه بیشتری داشته باشند . 

 

یکی از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده جیره غذایی در دامداری ها ، علوفه سبز می باشد . به کارگیری علوفه سبز در جایگاه های بسته به دلیل اینکه دیگر مراتع زیادی نیاز ندارد و همچنین هدر رفت انرژی دریافتی دام ها را کاهش می دهد بسیار به صرفه تر به نظر می رسد . 

به طور کلی این روش مزایا و معایبی را به همراه دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم :

این روش نیازمند زمین کم تری برای چرای دام هامی باشد . 

ایجاد بیماری نفخ در دام را کاهش می دهد . 

نیاز به کارگر زیاد جهت مراقبت از دام را کاهش می دهد . 

البته مشکلات بهداشتی نیز ممکن است در صورت رعایت نکردن پیش آید .